пʼятницю, 12 липня 2013 р.

Міжрегіональний ярмарок

        9 - 10 липня бібліотекар Тисменичанської сільської бібліотеки Кушнірчук Г. Д. відвідала міжрегіональний ярмарок “Бібліотечні інновації для громад: створюємо майбутнє” та взяла участь у конференції, що проходили у Львові. 
        Організаторами події були програма “Бібліоміст”, Львівська обласна наукова бібліотека та ЛМГО “Інститут політичних технологій”.
        Ярмарок відбувався у приміщенні Українського католицького університету. Програма його  включала дві основні частини: робота експозиції інноваційних бібліотечних проектів та конференція в форматі «пошук майбутнього». Офіційну частину церемонії відкрив головний менеджер програми «Бібліоміст» Меган Волк. Виступали також  начальник відділу аналізу та прогнозування діяльності бібліотек Міністерства культури України Лариса Нікіфоренко, завідувач науково-методичного відділу Національної  парламентської бібліотеки України Інна Цуріна та інші...
       Представники з восьми областей завітали сюди, щоб поділитися своїми унікальними бібліотечними проектами. Завдяки яскравим експозиціям відвідувачі та учасники ярмарки змогли відчути смак бібліотечних інновацій. Учасників конференції було розділено на шість малих груп по 10-12 чоловік, де вони спільно створювали майбутнє власних закладів та галузі публічних бібліотек. Кожен учасник долучився до формування спільного плану дій, котрі допоможуть у розвитку українських бібліотек.
     Ярмарок пройшов змістовно, насичено, цікаво.










Немає коментарів:

Дописати коментар