середу, 30 квітня 2014 р.

Посвята в читачі

   "Абетку ми знаємо - нові книги прочитаємо" під такою назвою сьогодні  в бібліотеці відбулася  посвята в читачі. На сято були запрошені учні  1-А та 1-Б класу ( класні керівники Янко М. І., та  Гнатюк Г. І. )
       Цікаво про книжкове царство розповіла бібліотекар Кушнірчук Г. Д.  Яна Возна виступила у ролі  Королеви Книг.  Вона ознайомила дітей  з своїм королівством, розповіла як поводитися з його мешканцями - книгами. На свято були запрошені казкові герої Знайко (Плитус Павло) та Незнайко (Тимчук Анатолій). Вони зіграли веселу сценку,  в якій Знайко переконав Незнайка що потрібно ходити до бібліотеки і читати книги. Також
вони загадували дітям загадки про книги. Королева Книг зачитувала телеграми від казкових героїв які не змогли прибути на свято. Телеграми виявилися без підписів і діти разом відгадували від кого ж вони  надійшли. З книжкової виставки "Книжкові новини - для кодної дитини" діти вибирали книги, які вони захотіли прочитати вдома. На завершення свята Королева Книг пригостила присутніх чарівними цукерками, які можна було зїсти після прочитаного прислів'я пркріпленого до них.
        Бібліотекарі побажали першокласникам щоб шлях у Королівство Книг був для них радісним та цікавим.







 

Немає коментарів:

Дописати коментар