пʼятницю, 17 червня 2016 р.

Екскурсія до бібліотеки

     Книга — це те чисте джерело, яке живить допитливість дитини, дає поштовх її уяві, почуттям, спону¬кує до роздумів. Читання художньої літератури — дуже важливий аспект у підготовці дитини до школи. Під впливом читання художньої літератури розвиваються і вдосконалюються мовлення і свідомість дитини. 
     Щоб розвивати у дітей інтерес до читання, до книги, викликати бажання стати читачами бібліотеки, була проведена екскурсія "Запрошення у світ книги".  Вихованці дитячого садочка "Їжачок" вперше завітали в чарівну оселю книги. Тут їх зустріло розмаїття цікавих, яскравих книг, та журналів. З уст бібліотекаря діти послухали казкову розповідь про бібліотеку, книги. У доступній формі бібліотекар ознайомила малечу з каталогами, картотеками з формуляром читача. Зацікавили дітей книжкові дитячі виставки та дитяча кімната, де можна погратись різними забавками. 
     Екскурсія була цікавою бо багато діток виявили бажання прийти до бібліотеки з батьками і записатись, щоб стати читачами. Тож з нетерпінням чекаєм маленьких, цікавих читачів.









Немає коментарів:

Дописати коментар