пʼятницю, 13 вересня 2019 р.

Подарунок

     Сьогодні публічна бібліотека для успішного функціонування та надання нових послуг користувачам неможлива без інформаційних технологій.
     Наша бібліотека - сучасний, культурно - просвітницький, інформаційний, дозвіллєвий центр для місцевої громади, місце зустрічей, місце проведення соціокультурної діяльності. Ще у 
 2011 р. увійшла в число переможців 2-го раунду конкурсу "Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернету" програми "Бібліоміст". До послуг користувачів різних вікових груп чотири комп'ютери. У нас вільний доступ до мережі Інтернет та Wi-Fi.
     Для того щоб відповідати вимогам сьогодення, ефективно популяризувати книгу, цікаво проводити масові заходи, надавати сучасні, якісні послуги користувачам бібліотеки відчували потребу у мультимедійному обладнанні. Звернулися за допомогою до депутата районної ради М. Гусака.
     І ось завдяки сприянню депутата районної ради Миколи Гусака, заступника голови РДА Богдана Зеленчука, заступника голови районної ради Ігоря Писклинця, начальника відділу культури РДА Олександра Зварчука напередодні відзначення професійного свята  - Всеукраїнського дня бібліотек ми отримали в подарунок таке необхідне обладнання для нашої книгозбірні. Від імені працівників та користувачів бібліотеки висловлюємо їм щиру вдячність.




Немає коментарів:

Дописати коментар