четвер, 19 березня 2015 р.

Поетична година

     "Нев'янучий сад Ліни Костенко" під такою назвою в нашій бібліотеці пройшла  поетична година присвячена 85-ти річчю  видатного українського Митця - Ліни Костенко. На нинішньому поетичному небосхилі України серед інших майстрів слова вже кілька десятиліть живе вона як "нерозгадане чудо", "голос народу."Маючи воістину Божий дар слова, Ліна Василівна є ще й лицарем честі, взірцем громадянської мужності.
        Сьогодні ми відчинили двері у дивовижно яскравий світ художнього слова. Свято розпочалося з перегляду віртуальної книжкової виставки " А що таке життя? Чи те, що переждалось? Чи все-таки життя - це те, що відбулось?" Ведучі свята (Плитус Інна та Федорів Діана) розповідали про  творчість поетеси, цікаві моменти із біографії Ліни Костенко. Кожний вірш, прочитаний на святі, звучав, наче окремий музичний твір, в якому жоден звук не порушував гармонії. Їх читали: Федорів Юля, Бойчук Владислав, Костюк Христина, Плитус Інна, Федорів Діана. Зав. бібліотекою читала вірш " Пісенька з варіаціями".
        Читайте і ви твори Ліни Костенко. Вслухайтесь в Слово Поета, серцем доторкніться його чар, вдумайтесь у його глибокий зміст - і вам відкриється багато поетичних та життєвих таємниць .







                     
   
                     



Немає коментарів:

Дописати коментар