четвер, 2 липня 2015 р.

Виставка - інсталяція

      В рамках обласної акції "Бібліотеки Івано - Франківщини за чисте довкілля" серед бібліотек Надвірнянського району був проведений конкурс на кращу нетрадиційну  виставку екологічної тематики. Наша бібліотека взала участь у конкурсі і отримала 1 місце. 
     "Що залишимо у спадок?" - таку назву мала наша виставка. Вона зроблена у вигляді земної кулі, яка розділена на дві половини. На одній представлені книги та фотографії про екологічні катастрофи, а також викладений живий куточок землі, який вимирає. Глобальні зміни клімату, забруднення навколишнього середовища, знищення лісів - все це у великій мірі впливає на вимирання нашої планети. На другій половині представлені книги про надзвичайну красу природи, її цілющі властивості, а також викладений живий куточок землі, який процвітає.Чисте повітря, зелені ліси, квітучі поля, жива вода - все це невичерпне джерело здоров'я та натхнення для людства.
      Ми запитали у наших відвідувачів на якій половині земної кулі вони хотіли б жити? І щоб вони стали біля тієї половини, яку виберуть. Ось як вийшло. Але щоб жити в гармонії з природою треба починати з виховання самого себе...





  

Немає коментарів:

Дописати коментар