суботу, 25 липня 2015 р.

Екологічний десант

     Природа - це наша мати. Вона дає людині все необхідне для життя, хоч ми не завжди належним чином оцінюємо її дарунки. А найголовніше ми маємо зрозуміти те, що людина не просто користується тим, що природа дає їй, а й сама є невід'ємною її частиною.
     У рамках обласної акції "Бібліотеки Івано - Франківщини за чисте довкілля" сьогодні користувачі нашої бібліотеки взяли участь в екологічному десанті "Несіть добро у світ природи". Озброївшись рукавичками та пакетами для сміття, ми відправились очистити нашу річку Селянку. Гарна погода і чудовий настрій сприяли нашому прибиранню. Ми не лише очистили річку від сміття, але й весело провели час. Ми гарно спілкувались на тему екології, читали оповідання В. Сухомлинського, відгадували хто з звірів написав  оголошення, , але не підписався до кого звертатись.
     Насамкінець учасники екологічного десанту дійшли до думки, що збереження довкілля залежить від кожної людини, зокрема і від кожного з них. Недарма народне прислів'я говорить: "Чисто не там де прибирають, а там де не смітять".







Немає коментарів:

Дописати коментар