четвер, 9 березня 2017 р.

Літературно - музична композиція

     
     В рамках тижня групи продовженого дня в Тисменичанській ЗОШ І-ІІІ ступенів (вихователі Фітковська Марія Дмитрівна та Соколенко Наталія Михайлівна) у нашій бібліотеці відбулася літературно - музична композиція "Тарасова доля - то правда жива." Бібліотекарі для дітей підготували розповідь про життя Т. Г. Шевченка: Де народився, як проходило його дитинство, про що мріяв, куди подорожував, що заповідав, де похований...
      Діти переглядали мультфільми на вірші Шевченка зроблені з пластиліну, слухали в інтернеті пісні на слова поета у виконанні дітей. 
      Прикрасили свято своїм співом та грою на бандурі вихованці Тисменичанської дитячої музичної школи (вчитель Вацеба Марія Іванівна) Пленюк Владислава, Чуйко Анна, Пленюк Дарина та Глек Денис. Пісню "Зацвіла в долині червона калина", яку виконала Владислава Пленюк, діти відтворили на малюнку. Малюнки подарували бібліотеці. 
      Щасливі діти поверталися до школи бо на них в школі чеколо ще одне завдання: на ватмані намалювати колективний малюнок на вірш Т. Шевченка "Тече вода з-під явора."









Немає коментарів:

Дописати коментар