четвер, 23 березня 2017 р.

Хресна дорога

Чи ти був на Голгофі, чи бачив той хрест?...
   
    Минулої неділі молодіжна спільнота "  Христового Воскресіння ", діти катехитичної школи, вчителі - катехити (Баланюк В.Д., Посічанська М. В.), о. Юрій - парох села Тисменичани і бібліотекар Кушнірчук Г. Д.    із " Хресною Дорогою" відвідали села Пнів та Камінне. 
   Із словами розважань чотирнадцяти стацій  Страстей Ісуса звернулися до всіх  присутніх парафіян читці - дівчата Надійка Мельникович і Лілія Янкевич. Притчі - повчання нашого життя донесла усім Мар'яна Ткачук. Дівчатка 6-8-х класів співали страсні пісні до кожної стації. В той момент молодші діти ставили  свічки до символічної Голгофи. Кульмінацією Хресної Дороги став вірш " Як Ісус умирав на хресті", який читав Фітковський Микола. Вірш супроводжувався спецефектами  горму, вітру, дощу.  Закінчилася Хресна Дорога піснею " Я піду за Христом..." у виконанні Фітковського Миколи  та Буратчука Віталія.
    З словами вдячності і подяки до учасників Хресної дороги звернулися парох села Пнів. О. Микола та парох села Камінне о. Василь. Учасники  дійства в подарунок від священиків отримали духовну літературу і солодощі.
    Слова Хресної Дороги змушують задуматися кожного над своїм життям, своєю поведінкою, своїми вчинками. Робімо світ кращим, починаючи з себе.









Немає коментарів:

Дописати коментар