четвер, 12 жовтня 2017 р.

Козацькі забави

   
   З нагоди Дня захисника України та Дня Українського козацтва, 10 жовтня у Тисменичанській школі відбулися козацькі забави «Козаків звитягу поважаємо, єдність із минулим відчуваємо». 
     Участь у забавах взяли учні від 5-х по 11-й класи. Забави розпочалися на шкільному подвір’ї з привітань директора школи Луцюка В. В. та зам. директора по виховній роботі Чуйко М. М. Кожен клас представив назву свого загону та девіз, а потім всі дружно вирушили в похід.  Погожа сонячна днина посприяла проведенню спортивно-патріотичного свята  на лоні природи. На полі кожен загін розпалював вогнище і готували козацькі страви: куліш, борщ, рибну юшку а також запікали на вогні картоплю, яблука, ковбаски, хліб, баклажани…
     Шквал позитивних спортивних емоцій викликала у школярів  насичена конкурсна програма. Загони змагалися у найшвидшому розпалюванні вогню так, щоб якнайшвидше перегоріла нитка на певній висоті, команди від загонів стрибали на швидкість у мішках а також змагались у  перетягуванні канату. У змаганні з перетягування канату взяла участь і команда вчителів. Суддями спортивних змагань були вчителі фізкультури Чуйко В. Д. та Ткачук І. Ф. На завершення свята між загонами пройшов  конкурс патріотичної пісні. Завершилось спортивне дійство  виконанням Державного гімну України.
     Підсумки  спортивно-патріотичних змагань оголосять на шкільній лінійці.
     Спортивно-патріотичне свято «Козацькі забави» гармонійно поєднує в собі дух минувшини із сучасністю, дає можливість учням проявити у собі козацький дух, силу, волю, згуртованість і єдність.




















Немає коментарів:

Дописати коментар