суботу, 20 лютого 2021 р.

Виставка-реквієм «Тільки тим історія належить, хто за неї бореться, живе…».

    День Героїв Небесної Сотні – це свято мужності українського народу, це день свободи та рівноправ’я, день боротьби за краще майбутнє!

 З нагоди річниці вшанування Героїв Небесної Сотні, який відзначається 20 лютого,   бібліотека – філія №22 (с. Тисменичани) Івано – Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради, підготувала виставку-реквієм «Тільки тим історія належить, хто за неї бореться, живе…». Представлені книги висвітлюють подвиг людей, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 – лютий 2014), відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України. На виставці також експонуються книги, які були свідками Майдану. За сприянням нашого читача та активного учасника Євромайдану  Федоріва Володимира наша бібліотека у 2014 році отримала в подарунок книги з бібліотеки Євромайдану. Подаровані книги різного жанру та різної тематики. Є книги з авторськими побажаннями та підписами. Усі позначені «Бібліотека Майдану».

     Новітні герої, Герої Небесної сотні… Їх імена уже назавжди вкарбовані в серця українців, а пам’ять нагадуватиме про їхні відвагу, мужність і самопожертву в ім’я свободи. 

Немає коментарів:

Дописати коментар