вівторок, 17 листопада 2015 р.

Урок англійської в бібліотеці

      Сьогодні до нашої бібліотеки завітали учні 8- Б класу з учителем англійської мови Плитус А. Г., щоб провести підсумковий урок з англійської мови по темі: "Книги. Література, Бібліотека."
      Спочатку бібліотекарі провели екскурсію по бібліотеці, а потім розпочався урок. Діти на англійській мові висловлювали своє ставлення до літератури, розігрували діалог між письменниками, грали в гру "З'єднай письменника і країну." Учителька роздавала учням портрети письменників, а потім показувала по черзі намальовані прапори різних країн . Учні мали розповісти чий портрет у них в руках і підтвердити що це письменник тієї країни, прапор якої показувала вчителька. А також з переплутаних слів складали прислів'я про книги і вчили правила поводження з ними. Правила схожі на наші, але особливо нам сподобалось правило: Не робити книгам "собачі вушка" - це означає не загинати у книзі сторінки. Дуже цікаво провела урок Анна Генадіївна, навіть нам захотілось вивчати англійську.
      В кінці уроку учні переглянули відеоролики про нашу бібліотеку "Один день з життя бібліотеки" та "Тисменичанська бібліотека."








Немає коментарів:

Дописати коментар