четвер, 21 квітня 2016 р.

Виставка- інсталяція

     "До Бога душу підіймати, йдучи в шаленій боротьбі, Життя Трьом Цінностям віддати -  а Честь залишити собі!" - таку назву має виставка - інсталяція в нашій бібліотеці. Вона присвячена Героям, які захищали нашу свободу на Майдані, які віддали життя, щоб захистити цілісність України, які пройшли пекло війни на Сході України. 
     На виставці представлені книги документальної та художньої тематики, що висвітлюють події Майдану, АТО. Також демонструються прапори і реквізити, привезені з різних частин, батальйонів, бригад, в яких воювали наші воїни - односельці. В фотохроніці відображена історія від Євромайдану до війни. Виставлені фотографії наших воїнів, які воювали і зараз воюють на Сході, їхні нагороди. В окрему папку " Від революції Гідності до війни" зібрані вірші , які жителі села присвятили цим трагічним подіям. Доповнюють виставку творчі роботи дітей художнього гуртка.
     Ми і наші діти маємо пам'ятати Героїв. які боролись і продовжують боротись за свободу. які не дають померти Україні. Тож запршуєм до перегляду, ознайомлення, обговорення.


 




Немає коментарів:

Дописати коментар