суботу, 11 лютого 2017 р.

Година духовності

     
      Калина Ватаманюк - талановита духовна письменниця, член Спілки письменників України, заслужений журналіст держави, лауреат премії Василя Стефаника та Марка Черемшини, володарка найвищої журналістської нагороди "Золоте перо". Вона майстерно володіє Даром Слова і Духовного Знання. Народилася ювілярка 28 січня 1947 року у селі Кобаки, що на Косівщині.
      До 70 - ти річчя від дня народження Калини Ватаманюк бібліотека підготувала годину духовності "Від лиця Твого, Господи, судьба моя іде..." Провели захід з старшою групою катехитичної школи, яка має назву співзвучну з назвою книги авторки "Ми - діти світла". Діти слухали про життя і творчість письменниці. Познайомили з усіма п'ятьма книгами авторки та про що розповідається в кожній з них. Учителька Баланюк Вікторія Дмитрівна показала перексерину книжку "Ми - діти світла", та розказала історію про те, що перексерила її ще тоді коли було дуже мало духовної літератури. Вислови Калини Ватаманюк, які припали дітям до душі, вони занотували у зошитах. Розділившись на дві команди пограли у гру, яка команда дасть більше відповідей на загадки релігійного змісту. 
      Після закінчення уроку у дітей є традиція: вони створюють коло Любові, беруться за руки і легким потиском руки по колу запалюють іскру Любові, кладуть сусідові по колу руку на плече і висловлюють свої побажання. Ну і звичайно в кінці коротенька молитва-подяка Богу. 





Немає коментарів:

Дописати коментар