суботу, 18 лютого 2017 р.

Виставка - реквієм

      20 лютого Україна відзначає День Героїв Небесної Сотні. День відзначається з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України. 
     До відзначення цієї дати в нашій бібліотеці функціонує виставка - реквієм "Майдан у пам'яті, біль у серці".На виставці представлені художні та документальні книги, що висвітлюють події трьохрічної давнини. Розповідають про долі людей, які брали участь в цих подіях. У папці "Від Революції гідності до війни" зібрані вірші наших односельчан, присвячені Героям Майдану. Відвідувачі можуть згадати трагізм тих днів і відчути біль побаченого, переглядаючи відеоролики про Євромайдан та Революцію гідності. В ці дні, на виставці, з монітора комп'ютера звучать вірші та пісні присвячені цим подіям.


    Також бібліотекарі взяли участь у благодійній акції " Мій сніданок", яка відбулася за ініціативи учнів Тисменичанської школи та проходила 16 - 17 лютого у школі. Зібрані кошти учні передадуть воїнам АТО.




     20 лютого стало для нас назавжди пам’ятним днем – Днем Героїв Небесної Сотні. Однак сьогодні варто згадати про всіх, хто віддав своє життя впродовж останніх років.  Згадувати для того, аби не допустити чогось подібного в майбутньому. 
      Дякуємо Вам, Герої України! Ви назавжди залишитесь у наших серцях…
    

Немає коментарів:

Дописати коментар