понеділок, 3 вересня 2018 р.

День знань


    1 вересня. В Україні цей день не просто початок осені. Для мільйонів школярів, студентів, їхніх батьків, а також для вчителів і викладачів це - День знань. З цього дня починається  навчальний рік у всіх навчальних закладах країни.
  «Ми для Європи – Європа для нас» — під такою назвою пройшов перший урок у Тисмнеичанській ЗОШ   IIII ступенів. Нас запросила  відвідати перший урок вчитель   4 – А класу Посічанська М. В. Урок був присвячений нашій неньці - Україні, її спадщині, її культурним і духовним скарбам. Розпочався урок з цікавої розповіді вчительки про Україну, про те чим ми можемо пишатися. У формі гри діти пригадали, що вони можуть робити у школі, класі. З допомогою м’яча, у формі глобуса, Марія Василівна провела веселу вікторину про рідну Україну.
     Про малу батьківщину – рідне село Тисменичани, розповіла зав. бібліотекою Кушнірчук Г. Д. Про походження та першу згадку, природні ресурси та екологічний стан, пам’ятки архітектури, про відомих людей села, якими можна пишатися та воїнів – односельчан, які воювали на Сході України, забезпечуючи нам мирне життя. А також про те, що ми повинні робити, щоб наше село процвітало і було красивим.
     Діти підготували короткі розповіді про сім чудес України і виготовили плакат, на якому прикріпили фотографії з їхніми зображеннями. А також розучили і заспівали пісню про Тисменичани на слова і музику самобутнього композитора Кушнірчука Миколи. Пізнавальним, цікавим і веселим виявився перший урок. 






 





Немає коментарів:

Дописати коментар