четвер, 8 листопада 2018 р.

Книжкова виставка


     Мова – це неоцінений божественний дар, який дано людині. У щоденній практиці спілкування не обійтися без мови.Навіть коли ми думаємо, в пам’яті відтворюємо відомі нам слова і фрази. Власні думки формулюємо і передаємо за допомогою мови, бо в ній накопичено життєвий досвід попередніх поколінь.
     9 листопада відзначають День української писемності та мови. За православним календарем цього дня вшановують пам’ять Преподобного Нестора-Літописця — послідовника творців слов’янської писемності Кирила і Мефодія. З цієї нагоди Тисменичанська сільська бібліотека представляє книжково – ілюстративну виставку «Слово рідне – ти мені від Бога…»і запрошує усіх охочих до її перегляду. Книжкова виставка допоможе краще ознайомитися з  історією походження української мови, народною мудрістю, славетними майстрами рідного слова, з добрими порадниками та помічниками - словниками.
     Тож маймо сміливість серцем і душею впевнено сказати «Ми – українці!» Хай усіх нас єднає належність до великого народу. Плекаймо всі разом ту мову, яка дісталася нам у спадок від наших пращурів.

Немає коментарів:

Дописати коментар