понеділок, 14 серпня 2017 р.

Книжкова виставка

   «Ярослав Ткачівський - громадянин, журналіст і поет» - таку назву має книжкова виставка, присвячена 60-ти річчю від дня народження Я. Ткачівського, яка функціонує у нашій бібліотеці.
   Письменник Ярослав Ткачівський — поет-пісняр, сатирик і гуморист, автор інтимної та громадської лірики, а також багатьох поетичних та прозових творів на релігійну та філософську тематику. Нині він - головний редактор Всеукраїнського літературно-художнього і громадсько-політичного журналу "Перевал". Член Правління НСПУ та секретар Національної спілки письменників України. У творчому доробку Ярослава Ткачівського — близько 40 книжок та вісім збірників пісень і романсів. Лауреат літературної премії імені Василя Стефаника, літературної премії імені Івана Франка, Всеукраїнського літературного конкурсу імені Миколи Лукаша та трикратний переможець Всеукраїнських поетичних конкурсів літературного журналу «Дніпро», лауреат літературної премії імені Тараса Мельничука, дипломант Всеукраїнського конкурсу громадянської лірики.
   Невелика кількість його книг зберігається у нашій бібліотеці. Щоб ближче познайомитись із творчістю поета заходьте до бібліотеки, переглядайте виставку, читайте чудові твори поета.   

Немає коментарів:

Дописати коментар