вівторок, 8 серпня 2017 р.

Веселі канікули з Богом

   
   Веселі канікули з Богом в с. Тисменичани при церкві Святої Параскеви П’ятниці розпочали свою роботу. Літній дитячо-юнацький табір «Ми є родина у Христі» складається із трьох груп: молодша, середня і старша. Організаторами табору є священики церкви Святої Параскеви П’ятниці і вчителі-катехити Баланюк В. Д. та Посічанська М. В.
  Веселі канікули з Богом дають можливість не тільки розважитись, але й навчитись християнським цінностям. Діти весело, активно і корисно проводять свій вільний час. Тут навчають бути добрими, милосердними, любити Бога і людей.
   Програма досить насичена. Ранок першого дня розпочався зі Святої Літургії, яку відслужив о. Михайло Цюрпіта. Християнські науки проводить о. Юрій Гринчук. Аніматори молодіжної спільноти «Діти Світла», які займаються з дітьми стараються наповнити серця дітей любов’ю та радістю. У програмі табору ігри, конкурси, вікторини, робота у творчих гуртках, танці, співи, банси, руханки, презентаційні сценки на найвідоміші біблійні перекази, легенди…
   Працівники сільської бібліотеки проводили духовні читання. Розповідали про Фатімське чудесне об’явлення Богородиці, якому цього року виповнюється сто років. Розповідь заохочує до добра, до молитви, до слухання Божого Слова.
   Діти в таборі веселі, усміхнені  та щасливі. Вони цікаво і весело проводять час на свіжому повітрі у духовному зростанні та фізичному загартуванні.












Немає коментарів:

Дописати коментар